Računarske mreže

serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

Web račun

Web račun

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 26 posetilaca

Računarske mreže

Sa razvojem kompjuterskih mreža poslednjih godina drastično su se povećale mogućnosti koje se pružaju korisnicima modernih mreža. Moguće je koristiti internet da bi se došlo do podataka, moguće je koristiti mreže radi prenosa raznih vrsta podataka: datoteka sa podacima, video nadzora i alarma, za prenos glasa i slike, ...

Iz tog razloga u mogućnosti smo da Vam uradimo mrežu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja, preko izgradnje, pa sve do puštanja u rad i testiranja. Kod nas ne postoji limit u vezi projektnog zadatka koji treba izvršiti za Vas ili tehnologija pomoću koji kreirati željenu mrežu.

U slučaju da kod Vas u firmi postoji neka kompjuterska mreža koju treba unaprediti, proširiti ili povezati sa novom mrežom u mogućnosti smo da izvršimo restrukturiranje i rekonstrukciju mreže, kako bi se dobili najpovoljniji rezultati. Bez obzira da li je u pitanju žična ili bežična kompjuterska mreža, dovoljno je samo da nas pozovete i vaš posao je rešen, jer nakon dogovora mi sve preuzimamo i završavamo projakat u najkraćem mogućem roku sa maksimalnim kvalitetom.

Pored navedenih usluga, pružamo i usluge održavanja kompjuterskih mreža kako bi vaša mreža radila pouzdano pospešujući, olakšavajući i ubrzavajući vaše svakodnevno poslovanje.

bscomputer_izgradnja_racunarskih_mreza03

 

Kada se pojave problemi u kompjuterskoj mreži, u mogućnosti smo da Vam pružimo usluge detekcije defekta u mreži, usluge otklanjanja defekta u mreži, usluge testiranja funkcionalnosti mreže.

Takođe, pored navedenih usluga nudimo i sledeće usluge:

  • instalacije servera pod Linux i Windows operativnim sistemima
  • kreiranje klastera računara pod Linux i Windows platformama u svrhe korišćenja zahtevnih  distribuiranih aplikacija, kompleksnih baza podataka, web i mail servera
  • analize i testiranja bezbednosti kompjuterskih mreža
  • proizvodnja i distribucija aktivne mrežne opreme zasnovane na MikroTik tehnologijama (upravljivi svičevi, ruteri, gateway, firewall, wireless access point, bridge, ...)
footer