O nama

serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

Web račun

Web račun

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 25 posetilaca

O nama

BS Computer je osnovan 10. oktobra 2005. godine sa sedištem u Zrenjaninu.

Od osnivanja, tokom prethodnih godina, prešli smo dug i težak put od firme sa jednim zaposlenim, do firme koja zapošljava u stalnom radnom odnosu više visoko obrazovanih i stručnih ljudi sa diplomama iz IT oblasti, kao i određen broj stručnih saradnika specijalizovanih u odredenim segmentima IT. Ovakav tim zajednicki konstantno radi na unapređenju poslovanja i na povećanju kvaliteta i obima usluga koje pružamo. Mi se trudimo da maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje
pružaju informacione tehnologije kako bismo našim klijentima omogućili primenu najkvalitetnijih i najnovijih rešenja iz ove oblasti.

Trenutno okosnicu našeg poslovanja predstavljaju usluge u vezi rešenja po sistemu "ključ u ruke", usluge IT Outsourcinga čime naši klijenti umesto da imaju svoj IT sektor, svu brigu u vezi sa informacionim tehnologijama u okviru svog preduzeća prepuštaju nama, kao i usluge u vezi sa računarstvom u oblaku(cloud computing).

bscomputer_zrenjanin_poslovni_prostor02

U periodu od osnivanja firme pa do danas hteli bismo da izdvojimo par bitnih momenata u razvoju firme.

  • U prvoj godini osnivanja firme delatnost se obavljala u prostoru veličine oko 12m2, tokom godina kako se firma razvijala i rastao broj zaposlenih prostor firme je povećan na oko 100m2, a trenutni planovi su da se uskoro prostorije firme povećaju za još dodatnih 100m2 zbog povećanja obima poslovanja, kao i da se otvori dodatna poslovna jedinica izvan Zrenjanina.
  • Na početku su pružane isključivo informatičke usluge, da bi se tokom godina delatnost firme proširila na sistem integraciju, a potom i na veleprodaju i maloprodaju računara i računarske opreme.
  • U paletu proizvoda i usluga uvedena je proizvodnja servera i mrežnih skladišta podataka, kao i pratece usluge koje po kvalitetnu i funkcionalnosti ne zaostaju za vodecim vendorima u ovoj oblasti.
  • Izgrađen je mini centar za obradu podataka, za pružanje usluga iznajmljivanja servera, virtualizacije i računarstva u oblaku.. Aktivno se radi na proširenju kapaciteta centra za obradu podataka. Usluge našeg centra za obradu podataka koriste renomirane firme iz Srbije i okruženja koje su prepoznale kvalitet usluga koje pružamo.
  • Tokom godina BS Computer postaje Dell Registered Partner, MikroTik OEM Vendor, AVG Reseller, prikljucuje se u Microsoft Partner Network...
  • Razvijeni su partnerski odnosi sa vodećim srpskim telekomunikacionim operaterima i proizvođačima poslovnog softvera.

 

Diplomirani inženjer informatike
Bajic Saša
Smer: Diplomirani inženjer informatike
Naziv firme: "BS Computer" SA, Srbija
Radno mesto: Direktor

Studirao na Tehnickom fakultetu “Mihajlo Pupin” na osnovnim studijama - smer Diplomirani inženjer informatike, generacija 2001. Kao student 5. godine 2005. godine osnovao firmu BS Computer, kako bi se bavio pružanjem IT inženjering i konsalting usluga. Danas firma BS Computer uspešno posluje na teritoriji Balkana, sa akcentom na pružanje usluga u vezi it outsourcinga, racunarskih mreža, servera, virtualizacije, cloud computinga i obrade podataka u svom data centru.

Poruka: Prihvati znanje sa fakulteta kao osnovu da izgradiš sebe kao strucnjaka, ostalo je samo konstantni rad na sebi. Najlepše je raditi ono šta voliš.

footer