AVG distribucija u Srbiji

serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

Web račun

Web račun

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 68 posetilaca

AVG distribucija u Srbiji

"BS Computer"  SA je distributer antivirus programa AVG. Tim "BS Computer"-a vam pruža izuzetno kvalitetnu tehničku podršku, pomoć pri instalaciji i konfigurisanju, kao i veoma brzu isporuku AVG antivirus programa.
Kao što je opšte poznato AVG Vam obezbeđuje sigurnu kupovinu, bankarske poslove, gledanje video materijala, preuzimanje fajlova, pretragu interneta, razmenu elektronske pošte i razgovor. AVG Vam skenira svaki dokument koji preuzmete, kao i svaki link na koji kliknete.

AVG se razlikuje od drugih antivirus programa jer sprečava potencijalne pretnje da dođu na vaš računar ili poslovne mreže i tako vam naprave problem, bez žrtvovanja performansi Vašeg računara.
AVG Antivirus postoji u besplatnoj-FREE verziji koja je dozvoljena da se instalira na računarima fizičkih lica za kućnu-nekomercijalnu upotrebu. Korišćenje AVG Antivirus Free verzije je zabranjeno u firmama (svim pravnim licima ili slično kada se računar koristi u komercijalne svrhe).
Najprodavaniji AVG prizvodi su:
- AVG ANTI-VIRUS - vam nudi zaštitu u realnom vremenu od raznih vrsta pretnji sa Interneta. Bezbedno razgovarajte, preuzimajte muziku, filmove i razmenjujte dokumente.
- AVG INTERNET SECURITY - omogućava višeslojnu zaštitu za sve što radite online, što znači da ne morate da brinete o neovlašćenom pristupu vašim podacima, o virusima ili slučajnim posetama zlonamernim sajtovima.            
- AVG ANTI-VIRUS BUSINESS EDITION  - izuzetna zaštita radnih stanica Vaših zaposlenih. Pruža Vam automatizovanu bezbednosna ažuriranja, nadgledanja i izveštavanja.
- AVG INTERNET SECURITY BUSINESS EDITION - kompletna zaštita radnih stanica Vaših zaposlenih. Zaštima email servera od neželjene pošte, fišinga i ostalih pretnji putem elektronske pošte.
- AVG FILE SERVER EDITION - zaštita za Windows file servere. Sprečite širenje malware i sličnih štetnih programa kroz računarsku mrežu. Smart scanning obezbeđuje da vaši serveri funkcionišu bez ometanja i bez smanjene efikasnosti.
Ukoliko još danas želite sigurnost sa AVG-om kontaktirajte nekog iz tima "BS Computer" na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 023-601-200.


Linkovi:
1.http://www.sk.rs/2013/01/sktr08.html

footer