Novosti

serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

Web račun

Web račun

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 16 posetilaca

Najnovije vesti u vezi poslovanja, ponude, akcija i sl. firme BS Computer

Partnerstvo sa SBB

Od oktobra 2015. BS Computer je uspostavio poslovno-tehničku saradnju sa SBB sistemom, jednim od najvećih telekom operatera u regionu.

Opširnije...

PDF Architect distribucija softvera u Srbiji

PDF Architect i ostale softvere firme PDFforge Gmbh od 1. novembra 2015. je moguće kupiti na teritoriji Srbije od firme BS Computer.
PDF Architect i PDFCreator u osnovnim verzijama Free/Basic su besplatni za kućnu i komercijalnu upotrebu. Sve ostale naprednije verzije je neophodno licencirati. Licenciranje se vrši u zavisnosti od softvera po računaru ili po korisniku, trajno ili na godišnjem novou. Takođe, uz PDF Architect je moguće uzeti i Maintenance plan koji omogućava da u periodu za koji važi ovaj Paket usluga održavanja softvera, dobijate sve bitne najnovije ispravke aplikacije, kao i novu verziju PDF Architect aplikacije.

Opširnije...

Akcija: Web sajt na rate

Danas kako živimo u modernom dobu tehnike i tehnologije, život bez interneta je nezamisljiv. Ako imate neki hobi ili firmu oživite je i promovišite na internetu, izradom sajta za koji Vam može pomoći tim" BS Computer"-a.

Opširnije...

AVG distribucija u Srbiji

"BS Computer"  SA je distributer antivirus programa AVG. Tim "BS Computer"-a vam pruža izuzetno kvalitetnu tehničku podršku, pomoć pri instalaciji i konfigurisanju, kao i veoma brzu isporuku AVG antivirus programa.
Kao što je opšte poznato AVG Vam obezbeđuje sigurnu kupovinu, bankarske poslove, gledanje video materijala, preuzimanje fajlova, pretragu interneta, razmenu elektronske pošte i razgovor. AVG Vam skenira svaki dokument koji preuzmete, kao i svaki link na koji kliknete.

Opširnije...

Irfan View distribucija u Srbiji

Program IrfanView naziv je dobio po autoru Irfanu Škiljanu. Program se pojavio 1996 godine. IrfanView se koristi prvenstveno za pregled slika, ali ima širok spektar mogućnosti za uređenje i pretvaranje grafičkih, audio i video datoteka.Intezivno se koristi jer je lagan i brz, kao i velikih mogićnosti za rad u raznim formatima grafičkih, video i audio datoteka.
IrfanView radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows, od verzije WIN 98 do Win 8.1.

Opširnije...

BS Computer prodaje IrfanView u Srbiji

BS Computer je od 01. oktobra 2014. postao IrfanView Reseller, tako da na teritoriji Srbije od nas je moguće da kupite IrfanView softver za Vaše preduzeće. Radi pojašnjenja licenciranje se vrši na sledeći način: - fizička lica za kućnu, nekomercijalnu upotrebu mogu IrfanView da koriste besplatno. - edukativne ustanove (škole, fakulteti, muzeji i biblioteke), humanitarne i dobrotvorne organizacije mogu IrfanView da koriste besplatno. - preduzetnici, preduzeća i svaka upotreba IrfanView softvera u komercijalne svrhe zahteva da kupite IrfanView licencu za svaki računar na kojem je instaliran softver.

 

footer