Linux Serveri

serveri

Instaliranje i administracija

Računarske mreže

Projektovanje, kabliranje, održavanje

Voip telefonija

Nabavka i montaža VoIP centrala i telefona

web hosting

Hosting paketi i registracija domena

web dizajn

Dizajn i izrada web sajtova.

Softver

Dizajn i izrada desktop i web aplikacija.

Web račun

Web račun

Video Nadzor

Montaža opreme za video nadzor Vašeg objekta.

Servis

Servis i održavanje računara

web shop

Prodaja računara, komponenti i opreme

Kontakt

+38123 601 200

+38123 234 632

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu: 31 posetilaca

Linux Serveri

Linux serveri

Padom cena računarske opreme i pojavom Linuxa i besplatnih programa serveri više nisu privilegija "velikih" firmi - budite flexibilni, efikasni i dobro organizovani kao velike savremene firme. Vreme je novac, informacije su prednost, a pravovremene pravilne odluke pre konkurencije su uspeh. Za instaliranje većine "server" programa nije potrebno kupovati posebne računare ako postojeći za kojim već neko od zaposlenih radi ima dovoljno resursa (memorije,brz procesor,veći hard disk). Takođe je moguće većinu serverskih programa instalirati samo na jednom računaru. Jedino je potrebno zadovoljiti da on uvek radi kada korisnici "klijenti" sa drugih računara žele da koriste njegove programe.
Za sve servere pružamo 5 godina podrške od dana instaliranja - kako po pitanju podešavanja i održavanja tako i po pitanju novijih verzija.

 

linux_serveri

 

HylaFAX SERVER - slanje i primanje faxeva za celu firmu

- Da li godišnje potrošite od 20-100 rolni fax papira od čega više od pola na raznorazne ponude koje Vas se ne tiču?

- Da li u firmi imate nekoliko fax mašina pa se više ne zna gde šta stiže, ili se zagube, ili kasno donesu?

- Koliko puta ste potražili neki prošlogodišnji fax a njega nigde nema ili ste zaboravili da ga na vreme fotokopirate sa fax papira pa je potpuno izbledeo da se na njemu više ništa ne može pročitati, a tek 3 godine unazad? Ili ih sve čuvate ali je gomila poveća!

- Koliko puta su Vam Partneri javljali da je fax stigao nečitko zbog nejednakog uvlačenja papira fax mašine.

- Koliko puta Vam pristigla ponuda nije bila zanimljiva pa ste fax zgužvali i bacili, a za nekoliko meseci se gorko pokajali jer ne možete stupiti u kontakt sa ponuđačem!? NUDIMO VAM REŠENJE : FAX SERVER POD LINUXOM Po veoma povoljnoj ceni možete dobiti sledeće:

- Omogućeno Vam je da fax pregledate na monitoru i zatim ako je potrebno da ga odštampate u potrebnom broju primeraka ili da ga pošaljete dalje kao fax bez gubitka kvaliteta slike ili gužvanja tankog fax papira kod ponovnog uvlačenja u fax mašinu! Poređenja radi 10 rolni fax papira stoje oko 50 EUR-a! - Informacija o svakom pristiglom faxu ili o neuspelom slanju će stići e-mailom u roku od 2 minuta svim osobama u firmi koje ovlastite za primanje ili slanje faxeva, takođe ako im računari nisu radili 4 ili više dana (podesivo).

- Nema više izbledelih i izgubljenih starih faxeva - oni će uredno automatski biti arhivirani na računaru i uvek dostupni. - Dokumente iz računara (pisma,ponude,profakture...) šaljete kao da štampate na štampaču uz dodavanje telefonskog broja faxa na koji šaljete. Slika koja će stići osobama kojima šaljete biće čitka i bez krivih i nedostajućih redova.

- Mogućnost da odložite slanje faxa do perioda jeftine telefonske tarife (posle 15h) ili noću. - Mogućnost dodatne opcije za više ulazno-izlaznih fax linija (do 8 - nije obuhvaćeno gornjom cenom). - Robustan fax server za 10-5000 faxeva dnevno
* Postoji mogućnost da faxmodem kartica na vašem računaru nije podržana pod LINUX-om (softverski faxmodem), u kom slučaju bi trebalo nabaviti kvalitetniju ili spoljni modem uređaj !

 

footer